gilde.jpg‘t Gilde Stadswandeling Arnhem

Corona Protocol

Richtlijnen rondom onze activiteiten vanaf 01-06-2020, in aanvulling op de algemene voorwaarden.

Gezondheid:

* Beantwoordt u of een van de andere deelnemers een van de vragen van de gezondheidscheck zoals opgesteld door het RIVM (zie onderaan deze pagina) met ja? Kom dan niet naar de activiteit. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw deelname te annuleren.
*
Eventuele reeds betaalde kosten zullen wij (desgewenst) terugstorten.

Groepsgrootte:

* Maximaal 3 deelnemers per gids. Voor grotere groepen worden meerdere gidsen ingezet

Vóór de start:

* De gids neemt met de gasten de vragen van de gezondheidscheck van het RIVM door.
  We gaan alleen op pad met deelnemers die alle vragen met nee kunnen beantwoorden.
*
De gids bespreekt met de deelnemers de gang van zaken tijdens de wandeling.

Tijdens de wandeling:

* De groep is zelf verantwoordelijk voor de 1,5 meter afstand onderling tussen de deelnemers en van elk van de deelnemers tot de gids.
*
Wacht op elkaar en geef elkaar de ruimte
*
Volg de aanwijzingen van de gids tijdens de wandeling over looproutes etc.

De gids:

* De gids mijdt drukte en nauwe straatjes e.d. en zorgt dat een route gekozen wordt waar steeds voldoende open ruimte is voor de groep.
* We gaan niet bij gebouwen naar binnen, dus ook geen Eusebiuskerk en/of lift. Arnhem Centraal is hierbij een uitzondering..
*  De gids zal de wandeling beëindigen als de deelnemers zich onvoldoende houden aan deze richtlijnen, aan de voorschriften van de Overheid of aan de aanwijzingen van de gids of als de gids zich zelf onveilig voelt.

Tot slot:

* De gidsen van Gilde Arnhem zijn allemaal vrijwilligers die met veel plezier en vakkundig hun wandelingen verzorgen. Dit zal in deze coronatijd geen makkelijke opgave zijn. We gaan er dan ook van uit dat tijdens de activiteit de deelnemers de aanwijzingen van de gids ter harte nemen zodat we gezamenlijk van een mooie wandeling kunnen genieten!

Gezondheidscheck RIVM

 

 

Arnhem

Arnhem, “de Genoeglijkste” van de steden in het oude gewest Gelre, voldoet ook in de 21e eeuw nog steeds in veel opzichten aan deze omschrijving. De stad is schitterend gelegen aan de Rijn, omgeven door geweldige stadsparken, die soms, zoals het beroemde park Sonsbeek, vlakbij het centrum liggen.

Arnhem heeft in WO2 veel schade opgelopen, maar heeft ook nog veel monumenten en andere bezienswaardigheden, uit de tijd van de Middeleeuwen tot nu.

‘t Gilde wil het erfgoed en de moderne tijd in Arnhem zichtbaar maken door middel van rondleidingen.
Wij hebben ongeveer 35 deskundige en gemotiveerde gidsen, die niet alleen veel van de stad weten, maar u ook graag een aangename wandeling willen bezorgen!